Inscrie-te acum!

Poți deveni mecanic profesionist în doar 720 de ore! Înscrie-te acum la cursurile Școlii de Calificare pentru mecanici!

Vestea mult-așteptată a sosit! 😊 Cea mai tare Scoală de Calificare din România pentru mecanici își redeschide porțile începând cu data de 2 decembrie! 10 ani de experiență, peste 11000 de mecanici absolvenți, traineri specializați multi-marcă, aparatură de ultimă generație, teorie și practică care te duc de la nivelul zero la 100.

O nouă generație de mecanici se va forma pe băncile Academiei Auto! Înscrie-te acum!

Conditii de participare

Durata curs

Durata cursului este de 720 de ore (aproximativ 7 luni), 2 zile pe saptamana pentru fiecare grupa, de la ora 17.00 la ora 22.00

Perioada inscrierilor

Perioada in care se pot face inscrierile este 01.11.2020 – 30.11.2020

Costuri

Mai multe informații pot fi oferite telefonic.
Pentru detalii si inscrieri folositi numerele de telefon:

+40744686127
+40751234070
+40758237938

Sau adresa de e-mail scoala@autototal.ro

Documente necesare

Documente

O data cu inscrierea la curs este necesar sa prezentati urmatoarele documente (pentru cetatenii romani):

 • Copie conform cu originalul CI/BI;
 • Copie conform cu originalul certificat de nastere;
 • Copie conform cu originalul certificat casatorie, (daca v-ati schimbat numele dupa casatorie);
 • Copie conform cu originalul dupa ultimul act de studiu;
 • In original adeverinta medicala, din care sa reiasa ca sunteti “clinic sanatos” sau “apt pentru curs” sau in copie fisa de aptitudini medicina muncii conform cu originalul de catre societatea de unde o ridicati.

Obiective:

 • Pregatirea teorectica si practica (cu preponderenta) pentru activitatea de service auto

 • Durata cursului este de 720 de ore (aproximativ 7 luni) din care activitate teoretica 240 ore si activitate practica 480 ore.

 • Cursurile vor avea loc numai la sediul scolii noastre din Bucuresti, 2 zile pe saptamana pentru fiecare grupa, de la ora 17.00 la ora 22.00

 • Cursantii beneficiaza de asistenta tehnica din partea personalului specializat pe toata perioada cursurilor si nu numai, prin sistemul de asistenta tehnica Call  Center AD AUTO TOTAL.

 • Trainerii sunt specializati atat pe parte de reparatii electrice cat si mecanice in cele mai bune centre europene ale sistemului coordonat de AD INTERNATIONAL cu sediul la Bruxelles.

 • Cursurile intense si multitudinea de teme abordate de catre traineri in specializari Multi-Marca cu rezultate remarcabile, fac ca nivelul de cunostinte transmise cursantilor sa poata fi asimilat prin metode specifice intr-un volum mare.

 • Preponderenta activitatilor practice vor da cursantilor abilitatile necesare pentru desfasurarea in conditii de securitate maxima a activitatilor acestora pe viitor.

 • Aparatura (simulatoare) de ultima generatie pentru reparare si diagnosticare pusa la dispozitia cursantilor, va da acestora posibilitatea de a intelege si invata intr-un timp relativ scurt metode rapide si eficace pentru rezolvarea incidentelor auto.

 • Cursurile incep prin ABC-ul motoarelor si in special al electricitatii auto. Stapanirea cunostintelor de baza se va face prin lucrari de laborator imbinand cunostintele teoretice cu activitati practice de coordonare si abilitati personale.

 • Etapele de invatare si practica se vor finaliza cu evaluari collective (pentru lucrul in echipa) cat si individuale.

 • La finalizarea partii teoretice si cat si pe parcurs , participantii la aceste activitati vor beneficia de vehicule pregatite in mod special pentru diferite sisteme si ansamble (motor-cutie viteze, sisteme de clima/climatronic, sisteme de legatura cu solul, sisteme de siguranta pasiva/active, sisteme de alimentare MAC/MAS….ETC.)

Inscrie-te chiar acum !

Pentru a putea trimite formularul trebuie sa fiti de acord cu Politica de Confidentialitate

Politica de confidentialitate

Dupa inscriere, veti fi contactat prin e-mail sau telefonic pentru a stabili exact ziua (zilele) de formare.

Centre de Formare

In sensul facilitarii accesului la formare, Auto Total a dezvoltat patru centre de formare la: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si Sibiu dar organizeaza si in alte orase ale Romaniei, precum Constanta, Craiova, Galati.

inscriere cursuri mecanici auto

Testimoniale

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/scoala.pentru.mecanici.auto2009″ box_width=”500px” box_height=”” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_stream=”1″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ locale=”ro_RO”]