“Şcoala pentru mecanici auto” a premiat

„Mecanicul Anului 2011”

 

 

 

Al doilea an de implementare al proiectului de perfecţionare în domeniul auto “Şcoala pentru mecanici auto” s-a finalizat pe 07 octombrie, prin concursul „Mecanicul anului”. Această competiție a avut loc în cadrul hotelului Ramada Nord Bucureşti. Cei 58 de semifinaliști ai concursului au fost selectaţi din 2.200 de cursanţi ai “Şcolii pentru Mecanici Auto” ce au urmat cursurile centrelor de formare ale A.D. Auto Total S.R.L.

Mecanicul Anului 2011 a fost desemnat domnul Lucian Vasile CRIȘAN – LUPA de la Cluj-Napoca, pe locurile 2 și 3 situîndu-se domnii Florin Corneliu GÎRCOVEANU și Mircea MICLEA.

Alături de cursanţii din acest an, la București au fost prezenţi şi au participat la competiţie şi cei 12 premianţi ai concursului din anul 2010, respectiv 3 premianţi din fiecare centru de formare din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

Selecţia celor mai competenţi mecanici s-a făcut în funcţie de notele obţinute la examenele pentru probele practice şi teoretice la centrele de formare din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

Competiţia a fost divizată în 3 etape:

- proba scrisă în urma căreia au fost selectați 10 mecanici ce au demonstrat cunostințe teoretice solide. Participanţii care au întrunit primele 10 punctaje

s-au calificat pentru faza a doua a concursului care a constat într-o probă cu întrebări și răspunsuri. Cei 3 finalişti s-au calificat pentru ultima probă, cea practică. În cadrul acesteia, finaliştii au trebuit să identifice defectele simulate pe două autovehicule reale şi să le repare. Câştigătorul premiului “Mecanicul anului” a intrat în posesia unui autoturism marca Toyota Aygo. Ceilalți doi finaliști ai ultimei probe au primit cate un iPad 2.